CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Jan 13, 2011

Nak Kurus...Ada Berani..

Ini David dulu

Ini David sekarang
Dek kerana nak kurus..semua berjaya di redah. Jom tengok proses penurunan berat badan ekstrem David.

David bersetuju untuk 'Proses' tersebut
 Ini gambar-gambar selepas pembedahan David







Untuk mendapatkan struktur kulit yang cantik, maka sekali lagi David menjalani pembedahan plastik..



Now..inilah hasilnya setelah menjalani saat-saat yang mengerikan dan menyakitkan.....huhuhu berbaloi-baloi

p/s: so ada berani....
Sumber

10 comments:

CiKaYu

tengok je cam nak pengsan.....tak berani wooo...

Yuni Aisyah

gile la...mesti seksa nak wat pembedahan tu..

zainab

uiii..biar btulll...

C.e.T.o.T

mengerikan

gaung

terasa bergetar getar bdn bila kami tgk gmbar ni semua..harap2 xmasuk mimpi

ENTRY TERBARU: 18SX! RAFAEL NADAL n MEGAN FOX tak berbaju

noor

erkkk takut tengok

DILLA KARIM

=p
x sanggup nak try

mintylipgloss.blogspot.com

Stylo Kidzone

salam, takut tgk. sanggup drg mcm ni sbb nak kurus ye.

http://stylokidzone.blogspot.com
ALL items at special price (opening promo!)

Emmet

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

faiza khan

Join Best Online Jobs without any investment, Data Entry and Copy pasting Jobs.
www.jobzcorner.com

Post a Comment

U Komen, I Komen